Gratis Hjemmelevering ved køb over 400kr.!

Historie

Ejvinds Bageri 

Ejvinds Bageri blev grundlagt i Hvide Sande i 1956 af Lissi og Ejvind Jørgensen.
Ejvinds yngste søn - Merrild Jørgensen, overtog sammen med hans kone, Ilse Jørgensen, Ejvinds Bageri i 1988. i de næste 30 år drev Merrild og Ilse Jørgensen bageriet. I 2018 købte to af Ilse og Merrilds sønner sig ind i virksomheden, og de 4 driver stadig bagerierne i dag.

Ejvinds Bageri har fokus rettet imod at balancerer innovation og tradition, for at fastholde det gamle håndværk i nye innovative produkter.
Råvarernes kvalitet afspejles i Ejvinds’ produkter, og derfor udvælges alle råvarer nøje. Der er fokus på ærlige, lokale og anerkendte råvarer.
På denne måde arbejder Ejvinds Bageri stadig ud fra Ejvind Jørgensens udsagn - ”Gode råvarer og godt håndværk”.

Cookies By Ejvinds

Målet med Cookies By Ejvinds var at lave de bedste Cookies i verden. Vi testede utallige opskrifter og metoder, vi bagte og smagte flere hundrede forskellige varianter, og resultatet var godt, men ikke godt nok. Vi valgte derfor at gøre, som vi har gjort med vores andre produkter, vi kiggede bagud. Vi gik tilbage til grundstenen, og brugte gammeldags bagværks metoder. Vi håndterede alle råvarer i hånden, og sørgede for at bruge de bedste råvarer på markedet. Mel sigtet i hånden, 100% dansk smør, og behandling af dejen med omtanke. Disse tiltag gav vores Cookies de sidste nuancer, og vi har nu et produkt vi kan være stolte af som faglærte bagere.
Ikke bare en almindelig Cookie, men et håndværk lavet med præcision og omtanke.

3 generationers svendebrev

Her ser du 3 generationers svendebrev, i følgende rækkefølge fra venstre til højre. Magne Jørgensen født i 1901, Ejvind Jørgensen født i 1925, og til sidst Merrild Jørgensen født i 1964.
Svendebrev for bager

Ejvinds Bageri, Hvide Sande, 1956

Ejvinds Bageri, Hvide Sande, 1988

Ejvinds Bageri, Hvide Sande, 2018