Ejvinds Cookies version 2.0
Helt ny Cookie-dej!
Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores produkter, og derfor har bagermester Jeppe nærstuderet kunsten i at bage Cookies! Vi har ændret salt indholdet, bage middel, tilføjet vanilje og smør som vi selv bruner.
Vi har lyttet til alle vores kunders feedback, og valgt at løse alle de problemer vi kunne, og vi er nu meget tilfredse med resultatet!
Brunet Smør
Hvorfor brune smør? Når du bruner smør, så fordamper vandet og vallen i smørret bliver "ristet", hvilket fremtvinger en helt fantastisk note af nødder, og en meget mere kraftig smag. Derfor bruner vi nu smør alt smør inden vi kommer det i vores Cookie-dej!
Bage middel
Vi har nu ændret bage middel og forhold i vores Cookies. Temperaturen kunne påvirke vores Cookies, og få dem til enten at blive lidt for tørre, eller alt for bløde. Det problem har bagermester Jeppe løst, ved at nørde de kemiske processer i forbindelse med bagningen af Cookies. Vi vil ikke gå for meget i detaljer, men med de nye forhold og det nye bage middel sikrer vi at vores Cookies altid har den helt rigtige tekstur! Blød i midten, sprød i kanten, og en smule "Chewy".
Vanilje og salt
Salt fungerer som smagsforstærker, men det er en smag som ikke må komme frem i en Cookie. Derfor har den perfekte Cookie, så meget salt i som muligt, uden at den kommer til at smage af salt. Dette er en nøje proces, som vi nu har målt og testet ekstremt mange gange, og vi føler nu at vi er i mål!
Det samme gælder vaniljen, en Cookie må ikke smage af vanilje, men der skal være så meget vanilje i som muligt, uden at det dominerer.
Ejvinds Cookies version 2.0
Vi vil meget gerne have så meget feedback som muligt på vores nye Cookies! Så kontakt os endelig på mail eller telefon med alt feedback, så vi kan sikrer at vi bliver ved med at udvikle os! Tak til alle kunder, som har hjulpet os indtil videre.
Ønsker du at smage vores nye Cookies? Så kan du blande din egen Cookie boks her